:
Käyntiosoite Vankanlähde 7
13100 HÄMEENLINNA
Puhelin (09) 4247 4000
Internet http://www.saferec.fi
Sähköposti
Y-tunnus 0146700-8

Toimiala

Turvallisuuspalveluita

Kuvaus

SafeRec on koko maan kattava tietoturvapalveluihin erikoistunut ketju. Palvelumme käsittävät niin paperisten kuin digitaalistenkin tallenteiden hävittämisen luotettavasti sekä sähkölaitteiden ja elektroniikkalaitteiden (SER) tietosuojatun kierrätyksen. SafeRec-palveluita tarjoavat itsenäiset yritykset eri puolilla Suomea, joiden toimintamalli tietosuojapalveluiden osalta on yhtenäinen ja täyttää SafeRec-palveluiden tarkat laatukriteerit.

Lisätietoa Tarjoamme hävityspalveluja yritysten ja julkishallinnon lisäksi myös kotitalouksille.

TIETOSUOJAPAPERI
Paperiset asiakirjat ja dokumentit hävitetään pääsääntöisesti joko silppuamalla ne yrityksen omalla silppurilla tai käyttämällä tietosuojapalveluiden ammattilaisia. Jälkimmäinen vaihtoehto on yritykselle taloudellisempi, luotettavampi, yksinkertaisesti parempi.
Me tuhoamme silppuamalla turvallisesti ja valvotusti luottamukselliset paperit ja arkistot, esim. sopimukset, asiakasrekisterit, henkilötietolomakkeet, pöytäkirjat yms. Käytössämme on DIN 32757-standardin mukaiset turvallisuusvaatimukset täyttävä silppuri, joka ristiinsilppuaa materiaalin vähintään turvaluokka 3 mukaiseksi silpuksi.

SÄHKÖ- JA ELEKTRONIIKKAROMU
Käyttämällä lukittavaa keräysastiaa on sähkö- ja elektroniikkalaitteiden poistaminen käytöstä vaivatonta. Noudamme täyden astian lukittuna, jätämme tyhjän astian tilalle. Tietosuojakäsittely tehdään aina kaikille tietoa sisältäville tallenteille. Useimmiten tallenteet murskataan, mutta palvelumme sisältää myös kiintolevyjen ohjelmallisen tiedonhävityksen. Luotettava (myös sotilasliitto NATO:n hyväksymä) ohjelmallinen tiedon hävitys mahdollistaa tietokoneiden turvallisen uudelleenkäytön.
Uudelleenkäytön vaihtoehtona on aina puhdas materiaalikierrätys, jossa ATK-laitteiden materiaalit pystytään hyödyntämään lähes täysin uusio raaka-aineina.

ATK-LAITE MYYNTI
SafeRec-tietosuojapalvelut kierrättävät käytettyjä tietokoneita ja muita atk-laitteita. Myynnissä esim. keskusyksiköt, kannettavat, näyttöpäätteet ja tulostimet.
Myyntiin tulevat käytetyt atk-laitteet ovat erikoissopimuksella esimerkiksi leasing-yhtiöiltä käytöstä poistuvia laitteita. Keskusyksiköiden ja kannettavien tietokoneiden kovalevyjen tietojen tuhous suoritetaan Blancco Data Cleaner -ohjelmalla. Lisätietoja: www.blancco.com
Tietoturva taso: Blancco - tiedonhävitysohjelmistoilla voidaan hävittää 100% kaikki tietokoneen sisältämä informaatio siten, ettei tietoja voida palauttaa. Tietojen hävitys perustuu ohjelmalliseen ratkaisuun, jossa tiedot hävitetään luotettavasti ylikirjoittamalla koko kiintolevy tai partitio muulla datalla.
Lisätietoja: http://www.saferec.fi/

Yhteystiedot

Toimitusjohtaja
Juha-Pekka Miettinen

050 302 7978

Kehityspäällikkö
Marko Kyyrä

050 595 4545


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus